Kuchnia włoska: farifrittata alle zucchine

K

Sezon na cukinie trwa, polecamy Wam więc na obiad ciekawe danie, proste do przygotowania i oczywiście włoskie. Samo obejrzenie przepisu też może przynieść korzyści, tyle że lingwistyczne :)

 

 

A tu przepis czarno na białym: link.

Mąkę z cieciorki kupicie w sklepach ze zdrową żywnością. Można ją zastąpić inną mąką. Buon appetito!

Dodaj komentarz

Autor: admin

Witaj!

Uczysz włoskiego? Siebie lub innych? PassaParola to blog stworzony z myślą o Tobie.
Znajdziesz tu ciekawe strony i aplikacje do nauki, pomysły na wykorzystanie materiałów autentycznych, informacje o certyfikatach, kursach dla nauczycieli, wyzwania czytelnicze i inne dla uczących się włoskiego.
Kontakt: biuro@wloski.org
Social media:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress